Opdrachtgevers

Wij vinden de meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht.

Gentes is een IT-recruitmentorganisatie gespecialiseerd in het vinden van de meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht.

Personeelsbemiddeling is echt mensenwerk, gebaseerd op betrokkenheid, kwaliteit en resultaat. Wij hebben oog voor jouw organisatie en een neus voor talent.

Zowel voor permanente functies middels werving & selectie, als ook voor interim (detacherings-) opdrachten kan je als opdrachtgever bij ons terecht. Gentes werkt vraag-gestuurd, wat inhoud dat wij altijd vanuit de behoefte van onze opdrachtgever ons recruitmentproces starten.

Werving & selectie

We beginnen met de inventarisatie van jouw wensen en eisen. Vervolgens verdiepen we ons verder in het bedrijf als geheel en bekijken we samen wat de beste aanpak is. Persoonlijk contact staat hierbij centraal. Een zorgvuldige en efficiënte selectie is en blijft de basis van ons werk.
Wij nemen voor onze opdrachtgevers de zorg uit handen voor het vinden, binden en selecteren van geschikte werknemers. Je kunt ons zien als ambassadeurs van uw organisatie.

Interim

Ook voor interim (detacherings-) opdrachten werken wij vraag-gestuurd en gaan we op zoek naar de juiste match.  Door de vele jaren ervaring binnen de interim-markt hebben we een ruim bestand met freelance IT-specialisten opgebouwd zowel aan de infrastructuurkant als aan de systeemontwikkelingskant. Natuurlijk is Gentes volledig op de hoogte van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en werken we conform de wet DBA. De interim-posities die wij in portefeuille hebben zetten wij beperkt online. Voor het bespreken van de mogelijkheden, raden wij aan contact met ons op te nemen.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact